Italien Junior open med många tuffa matcher!

Italien Junior Open är färdigspelad! Det blev inga topp- placeringar för våra skellefteungdomar. Anna Kaiding spelade i den hårda Gu 19 klassen hon lyckades inte spela sig vidare om högre placeringar i sin pool . Hon gjorde dock en klart godkänd insats då hon spelade väldigt bra. I den sista placeringsmatchen om 9-10 pris var hon nära vinst mot Italienskan Lottie Taylor French men förlorade med 2-3 i game.

William Hultman gjprde en väldigt bra turnering och slutade på 10:e plats i Bu 15...

Italien Junior Open

Nu börjar sommartouren för juniorerna! Första tävlingen är Italien Junior Open i Riccione i Italien. Det är en populär tävling, många svenskar är med. Det är dessutom en trevlig plats att tjuvstarta sommaren på.

Från Skellefteå squash klubb är sex juniorer med . Det är en stor tävling med många deltagare och motståndet är av yppersta klass.

Deltagare från Skellefteå squashklubb

...

Zeeshan spelade i Prag och förlorade i första omgången

Zeeshan Khan är i Prag och spelar en PSA turnering på 5500 dollar. I den första omgången förlorade Zeeshan mot Ido Burstein från Israel  med 0-3 i game. Zeeshan var mycket besviken efter matchen och kom aldrig in i matchen.

Det är tufft att spela på PSA touren förlorar man i första omgången så är det färdigspelat och Zeeshan hade planer på att vinna åtminstone ett par matcher. Niu får...